sobota, 14 grudnia 2013

169. Kleik ryżowy z dodatkami

 Przyszedł czas na kleik ryżowy :) z jogurtem, cynamonem, winogronami, miodem lipowym i daktylami :) Przesłodko i smacznie.



 

Podpis
Podpis

9 komentarzy :

  1. już nie pamiętam kiedy jadła taki kleik:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Widzę że i Ty skusiłaś się na kleik ! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Z takimi dodatkami to musiał być przepyszny! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dawno nie jadłam tego kleiku. Chyba zrobię jutro na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Przesłodko - to coś w sam raz dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. nigdy nie jadłam takiego kleiku, ale po komentarzach widzę, że mam czego żałować :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam kleik :) wygląda zachęcająco :D

    OdpowiedzUsuń
  8. chyba w życiu nie jadłam kleiku ;d tzn pewnie jak byłam mała ale tego nie pamiętam :p

    OdpowiedzUsuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)