piątek, 10 stycznia 2014

190. Jabłkowo-cynamonowy kleik ryżowy


Dziś kolejna wersja kleiku ryżowego. Połączenia jabłka i cynamonu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać i polecać :) Wszyscy wiedzą, że jest to połączenie idealne :) Tak też było w tym przypadku. Kleik gotowany z jabłkiem i cynamonem. Podany ze startym jabłkiem wymieszanym z cynamonem :). Pyszności :) Dodałam jeszcze jogurt naturalny 








Podpis
Podpis

12 komentarzy :

  1. Najlepsze z klasycznych połączeń :) Pychotka :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszności! Widzę, że nie tylko ja jestem entuzjastką kleiku! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Smakowite śniadanie. Mam ochotę na taki kleik ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie jadłam takiego kleiku. Kurczę. Czas to zmienić. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Aż mi narobiłaś na kleik ochoty ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. kleik <3 smaki dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kleiku jeszcze nie jadlam, ale kasze manne wlasnie z jablkiem i cynamonem w dziecinstwie robila mi moja babcia.
    Musze wreszcie sie na niego skusic :-)
    Widze z sniadanie podalas w mojej ulubionej miseczce <3

    OdpowiedzUsuń
  8. cudowna miseczka... i jej zawartość :3

    OdpowiedzUsuń
  9. dziekuję! Musze u siebie go poszukac :D

    OdpowiedzUsuń
  10. widzę, że kleik ryżowy wszedł Ci w nawyk. nie dziwię się, jest pyszny! no i te wszystkie pyszne dodatki ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kleik bardzo lubię :) W nawyk wszedł mi już dawno ale na jakiś czas o nim zapomniałam - za dużo pyszności w blogosferze do wypróbowania :) Teraz zajadam go częściej bo kończy mu się data ważności :D a nie ukrywam mam go troszeczkę :)

      Usuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)