Dziś kolejna wersja kleiku ryżowego. Połączenia jabłka i cynamonu chyba nikomu nie trzeba przedstawiać i polecać :) Wszyscy wiedzą, że jest to połączenie idealne :) Tak też było w tym przypadku. Kleik gotowany z jabłkiem i cynamonem. Podany ze startym jabłkiem wymieszanym z cynamonem :). Pyszności :) Dodałam jeszcze jogurt naturalny
Wygląda apetycznie ;D
OdpowiedzUsuńNajlepsze z klasycznych połączeń :) Pychotka :)
OdpowiedzUsuńPyszności! Widzę, że nie tylko ja jestem entuzjastką kleiku! ;)
OdpowiedzUsuńSmakowite śniadanie. Mam ochotę na taki kleik ;)
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadłam takiego kleiku. Kurczę. Czas to zmienić. :)
OdpowiedzUsuńAż mi narobiłaś na kleik ochoty ;)
OdpowiedzUsuńkleik <3 smaki dzieciństwa :)
OdpowiedzUsuńKleiku jeszcze nie jadlam, ale kasze manne wlasnie z jablkiem i cynamonem w dziecinstwie robila mi moja babcia.
OdpowiedzUsuńMusze wreszcie sie na niego skusic :-)
Widze z sniadanie podalas w mojej ulubionej miseczce <3
cudowna miseczka... i jej zawartość :3
OdpowiedzUsuńdziekuję! Musze u siebie go poszukac :D
OdpowiedzUsuńwidzę, że kleik ryżowy wszedł Ci w nawyk. nie dziwię się, jest pyszny! no i te wszystkie pyszne dodatki ;)
OdpowiedzUsuńKleik bardzo lubię :) W nawyk wszedł mi już dawno ale na jakiś czas o nim zapomniałam - za dużo pyszności w blogosferze do wypróbowania :) Teraz zajadam go częściej bo kończy mu się data ważności :D a nie ukrywam mam go troszeczkę :)
Usuń