sobota, 22 marca 2014

254. Kasza jaglana na serku wiejskim z bananem i cynamonem

Na kaszę jaglaną przyszedł czas :) Dziś z serkiem wiejskim, bananem, suszonymi morelami i cynamonem :)





Podpis
Podpis

17 komentarzy :

  1. jaglanka! cudownie wygląda, taka puszysta :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglankowy dzień w blogosferze :) Na serku wiejskim - uwielbiam !

    OdpowiedzUsuń
  3. to śmieszne, ale jeszcze nigdy nie jadłam kaszy jaglanej :D patrząc na ten przepis widzę, że czas ją kupić i spróbować! :)))

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo lubię kasze jaglaną :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mam pytanie.. Piekłaś już może muffinki w tej formie ceramicznej od emako? Chciałam jakąs kupić i zastanawiam się pomiędzy tą a blaszaną (ta blaszana jest na 12 muffinów). :)

      Usuń
    2. Właśnie zakończyłam testy :) Polecam. Piekłam muffiny w papilotkach i bez (mała ilość masełka do wysmarowania) :) W obu wersjach wyszły bezproblemowo z foremki. Nie przykleiły się :) Foremka szybko stygnie. Sylikonowe uchwyty się nagrzewają więc nie polecam brać ich w gołe rączki :) Foremka szybko się myje :) Tak więc polecam :) Ja mam foremkę na 6 muffin :)

      Usuń
  5. aż wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam jaglanej, muszęe jak najszybciej ją przyrządzić! :))

    OdpowiedzUsuń
  6. Na serku wiejskim jest najlepsza <3

    OdpowiedzUsuń
  7. ale u Ciebie wiosennie się zrobiło! :) widzę też że śniadania z dodatkiem serka wiejskiego Ci się spodobały, ale w sumie nie ma się czemu dziwić, skoro są takie pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja też jej dawno nie jadłam! Muszę zrobić ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda świetnie! I jest z moimi ulubionymi dodatkami <3
    Widzę zmiany na blogu :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Banan i morele! Jedno z najlepszych połączeń!

    OdpowiedzUsuń
  11. świetny pomysł wuielbiam wszytsko <3

    OdpowiedzUsuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)