środa, 14 stycznia 2015

474. Jaglana po raz kolejny

Jaglana po raz kolejny :) Czemu nie skoro tak się lubimy :)

 Kasza jaglana z bananem, orzechami, cynamonem i syropem daktylowym + mandarynka


Pozdrowienia dla jednej z moich czytelniczek :) 
Dzięki za te miłe słowa :)

20 komentarzy :

  1. Ja tam jaglaną mogłabym jeść codziennie, szczególnie z takim klasycznym połączeniem jakie u ciebie dziś króluje <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglana dzisiaj zawładnęła blogosferą. Widzę ją już dzisiaj chyba czwarty czy piąty raz. Każda wersja przesmaczna :)

    OdpowiedzUsuń
  3. tak patrzę na te zdjęcia, i patrzę i sobie myślę, że się wcale nie dziwię, dlaczego tak się lubicie.. :D

    OdpowiedzUsuń
  4. jaglana mogłaby się tu pojawiać codziennie, zwłaszcza w takim cudownym wydaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pyszne śniadanko ! Piękne zdjęcia ;)
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jaglana na słodko, jaglana wytrawnie... w każdej wersji się sprawdza :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  8. Właśnie się zastanawiam dlaczego tak rzadko jem jaglaną na słodko :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Krem daktylowy idealnym, naturalnym słodzidłem! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Jaglaną to można jeść codziennie ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. no właśnie, czemu nie ? :D

    OdpowiedzUsuń
  12. jaglanki nigdy dość, można ją robić na milion sposobów!

    OdpowiedzUsuń
  13. Uwielbiam <3 W 100% moje smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Jaglanka z orzechami to coś co lubię najbardziej :) Jem taką niemal codziennie, więc domyślam się jak smakowała Twoja :P

    OdpowiedzUsuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)