niedziela, 22 marca 2015

512. :)


Mamy wiosnę :):) 

Chleb na zakwasie ze słonecznikiem i siemieniem lnianym. Podany z twarogiem, konfiturą wiśniową i miodem z cynamonem.




16 komentarzy :

  1. Pyszne połączenie :) Zakwas na chleb sama robiłaś? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też się właśnie zastanawiam czy chlebek domowej roboty :)

      Usuń
    2. Chlebek na pewno domowy :)

      Dziękuję za przepis na zakwas :) I ile zakwasu używasz na jeden chleb? I jak mam już gotowy zakwas to jak dalej mam z nim postepować??? Raz wyhodowałam ale mi się zepsuł ;/

      Usuń
  2. Hmm, nie wiem na którą mam większą ochotę! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. twaróg przełamany słodko-kwaskowatą konfiturą... jestem za! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Piękny zestaw śniadaniowy i zastawa również :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Wpasowałas się do wiosny idealnie ze śniadaniem :>

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam połączenie twarogu i dżemu!! <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Przepysznie się prezentuje :) Ja też dziś jadłam kanapki, ale inne i niestety nie na domowym chlebie, choć ten który kupiłam też ponoć jest na zakwasie... :P

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam takie kanapeczki :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wow, ile twarogu *.* A myślałam, że to ja zawsze najwięcej go ładuję :D

    OdpowiedzUsuń
  10. U Ciebie zawsze jest tak kolorowo i wiosennie :D

    http://grapefruitjuicesour.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)