Od jakiegoś czasu moje małe uzależnienie, czyli kasza jaglana z musem bananowym i kremem ciasteczkowym (Lotus). Do tego żurawina i płatki migdałów.
Jak zrobić ten smakołyk ? :D Gotujecie kaszę jaglaną na sypko. Blendujecie banana na mus. Gotową kaszę polewacie musem, dodajecie krem i Wasze ulubione dodatki :) W tym wydaniu płatki migdałów i suszona żurawina :) Zajadacie i delektujecie się smakiem :)
Po krem ciasteczkowy zapraszam na stronę internetową Kuchnie Świata. Tam właśnie trwa promocja cenowa. :)
Uwielbiam krem ciasteczkowy! Przed świętami zrobiłam jego domową wersję, smakował tak jak ten kupny, czyli chyba mi się udał :>
OdpowiedzUsuńKasza jaglana to i moje uzależnienie, a i kremem kiedyś się zajadałam, choć wolę jednak wersję z samym banenem i resztą ulubionych dodatków ;)
OdpowiedzUsuńKrem ciasteczkowy <3
OdpowiedzUsuńBardzo dobre.
OdpowiedzUsuń