piątek, 28 marca 2014

260. Orkiszanka kokosowa z twarogiem

Dziś padł wybór na płatki orkiszowe. Płatki gotowałam na mleku z dodatkiem wiórków kokosowych. Po  ugotowaniu dodałam twaróg i udekorowałam jagodami w syropie :) Naprawdę smaczne - taki mały lecz sycący śniadaniowy deserek :)




Słoneczko mnie opuściło ;/ hehe dobrze, że hiacynty są żółciutkie :)
Miłego dnia :)

Podpis
Podpis

11 komentarzy :

  1. Lubię te płatki :)Kiedyś robiłam z nich omlet :)

    OdpowiedzUsuń
  2. cudownie wygląda to połączenie *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale pięknie wygląda. Zjadłabym!
    A u mnie słoneczka rano nie było, za to teraz wychodzi nieśmiało zza chmur. Ale hiacynta nie mam. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. A u mnie jest słoneczko! Wpadaj to się podzielę ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda pysznie!
    U mnie na szczęście słońce świeci :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudowne połączenie :) Wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziś u ciebie nie wiosennie ale wakacyjnie <3
    Pyszotaka <3

    OdpowiedzUsuń
  8. to wszystko tak bosko wygląda mniam <3 !

    OdpowiedzUsuń
  9. z kokosem!
    aj, to musiało być mniaam :))

    OdpowiedzUsuń

Każdy komentarz bardzo cieszy :) Komentarze mile widziane :) Na różnego rodzaju pytania i prośby odpowiem :)